44-vjeç, por është në pritje të fëmijës së 22-të

E keni menduar ndonjëherë të keni 21 motra dhe vëllezër? PO! Familja nga Britania do të rritet akoma më shumë në numër.

Zonja Sue Radford njoftoi pak ditë më parë se është në pritje të fëmijës së saj të 22-të.

Advertisement

Një vit më parë ajo u shypreh se pas fëmijës së 21-të  ai do të ishte i fundit, por nuk ndodhi kështu Sue u shfaq me një eko në dorë ku tregonte se ishte 15 javë shtatzënë dhe se shumë shpejt do të mësonte gjininë e fëmijës. 44-vjeçarja britanike ka dëshirë që bebja të jetë djalë për ta barazuar në 11 numri mes djemve dhe vajzave në familje.

Familja që aktualisht ka gati “dy skuadra futbolli” ka dhe vështirësitë e saj në jetën e përditshme.

Radforat duhet të paguajnë minimumin 150 paund nëse vendosin ta nxjerrin familjen jashtë për drekë dhe nëse shkojnë me pushime iu duhen të paktën 7 valixhe të mëdha. Larja e rrobave është një proces që nuk ka fund, ku 18 kg rroba lahen çdo ditë të javë.

/TopChannel/