253 milionë dollarë vetëm në një fundjavë!

“Spider-Man: No Way Home” fitoi rreth 253 milionë dollarë në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada gjatë fundjavës, duke vendosur një rekord përpara pandemisë së virusit korona, njoftoi kompania Sony Pictures. Sipas Reuters, filmi gjeneroi 334.2 milionë dollarë shtesë në mbarë botën, duke i bërë të ardhurat totale të filmit prej 587.2 milionë dollarësh. Rikthimi i filmit të suksesshëm dha një “tronditje” shumë të nevojshme për kinematë që u përpoqën të tërhiqnin shikuesit gjatë krizës COVID dhe përhapja e virusit korona të variantit omicron ka ngritur shqetësime të reja.

Advertisement