25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

Cila ishte formula e përzgjedhjes së aktorëve më të mirë? Gazetarët dhe kritikët e artit Manohla Dargis dhe A.O. Scott përpiluan listën nga i pari tek i 25-ti bazuar në interpretim, por edhe çmimet e marra në Oscar dhe Golden Globes.

Je gati për renditjen?

Advertisement
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

DENZEL WASHINGTON
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

ISABELLE HUPPERT
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

DANIEL DAY LEWIS
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

KEANU REEVES
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

NICOLE KIDMAN
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

SONG KANG HO
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

TONI SERVILLO
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

ZHAO TAO
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

VIOLA DAVIS
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

SAOIRSE RONAN
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

JULIANNE MOORE
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

JOAQUIN PHOENIX
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

TILDA SWINTON
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

OSCAR ISAAC
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

MICHAEL B. JORDAN
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

KIM MIN-HEE
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

ALFRE WOODARD
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

WILLEM DAFOE
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

WES STUDI
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

ROB MORGAN
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

CATHERINE DENEUVE
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

MELISSA MCCARTHY
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

MAHERSHALA ALI
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

SONIA BRAGA
25 aktorët më të mirë të shekullit sipas New York Times

GAEL GARCÍA BERNAL