10 filma që mund t’i keni parë, por doni t’i shihni prapë

Kur themi filma klasikë me siguri mendja ju shkon tek “Casablanca”, “It Happened One Night”, “Citizen Kane” dhe shumë të tjerë që lidhen me periudhën e artë të Hollyëood-it, por lista është shtuar. Nëse një film ka më shumë se 2 dekada në treg dhe përtej suksesit njerëzit kërkojnë ta shohin sërish e sërish, padyshim klasifikohet tek klasikët. 

Lista më poshtë, do t’ju kthejë pas në kohë dhe kujtime, prandaj zgjidhni të preferuarin dhe gjeni kohë për ta parë sot!

Advertisement

1. Miss Congeniality

10 filma që mund t'i keni parë, por doni t'i shihni

2. My Best Friend’s Wedding

10 filma që mund t'i keni parë, por doni t'i shihni

3.Scream

10 filma që mund t'i keni parë, por doni t'i shihni

4. The Bodyguard

10 filma që mund t'i keni parë, por doni t'i shihni

5.The Godfather

10 filma që mund t'i keni parë, por doni t'i shihni

6. Erin Brockovich

10 filma që mund t'i keni parë, por doni t'i shihni

7.Good Will Hunting

10 filma që mund t'i keni parë, por doni t'i shihni

8.The Virgin Suicides

10 filma që mund t'i keni parë, por doni t'i shihni

9. Thelma & Louise

10 filma që mund t'i keni parë, por doni t'i shihni

10. When Harry Met Sally…

10 filma që mund t'i keni parë, por doni t'i shihni

Burimi: Glamour | Ekonomia Online